MENIU

Udrea, înaintea intrării în ringul confruntărilor: "Voi dovedi minciunile denunțătorilor"

Udrea, &icirc;naintea intrării &icirc;n ringul confruntărilor: "Voi dovedi minciunile denunțătorilor" - Sursa foto: <a href="http://inquamphotos.com/" target="_blank">inquamphotos.com</a>

Elena Udrea a fost adusă, joi dimineaţă, la DNA pentru a fi confruntată cu denunţătorii săi din dosarul "Gala Bute". "Aceste confruntări vor dovedi caracterul mincinos al susţinerilor denunţătorilor şi vor permite evidenţierea adevărului în această speţă", spune echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook.

UPDATE 17.45: Confruntarea dintre Elena Udrea și denunțătorii săi, în dosarul Gala Bute, s-a încheiat. Avocatul său, Marius Striblea, a precizat că au fost demontate acuzațiile procurorilor, transmite Realitatea TV.

Totodată, procurorii au aprobat reaudierea Elenei Udrea, pentru că la dosar au apărut noi probe.

UPDATE 10.00: Elena Udrea a fost adusă la DNA pentru confruntări cu denunţătorii săi din dosarul "Gala Bute".

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a publicat un nou mesaj pe pagina Facebook, cu câteva ore înaintea primei confruntări:

"După două săptămâni şi jumătate de la momentul solicitărilor, astăzi vor avea loc, în sfârşit, confruntările între Elena Udrea şi denunţătorii săi în dosarul „Gala Bute".

Ca şi constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia după ce avocaţii au invocat în spaţiul public întârzierea punerii în aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltării şi după textul publicat în urmă cu câteva zile în care se spunea că „ancheta se derulează în ritm de melc".

Elena Udrea şi avocaţii sunt încrezători că aceste confruntări vor dovedi caracterul mincinos al susţinerilor denunţătorilor şi vor permite evidenţierea adevărului în această speţă".

Fostul consilier al Elenei Udrea, Ștefan Lungu, arestat la domiciliu în dosarul Gala Bute, a declarat că este de acord cu o eventuală confruntare cu denunțătorii Elenei Udrea.