MENIU

UDMR nu va vota Guvernul Cioloș. Kelemen Hunor, apel la parlamentari: Trebuie să ne cerem scuze cetățenilor pentru scandal, circ și instabilitate

Kelemen Hunor. Foto: Facebook

Kelemen Hunor a anunțat miercuri, în Parlament, că formațiunea pe care o conduce nu va vota Guvernul Cioloș. Liderul UDMR și-a cerut public scuze față de români, și le-a recomandat să facă acest lucru și colegilor parlamentari, pentru situația în care se află țara în acest moment. 

”Acum un an, în campanie electorală, nu am promis conflicte interminabile, nu am promis instabilitate, nu am promis nesiguranţă şi haos social. Promisiunile noastre au fost stabilitate, predictibilitate, siguranţă şi redarea speranţei fiecărui cetăţean pentru un trai mai bun. 
De două luni de zile, majoritatea clasei politice oferă "cetăţii" doar scandal, circ, instabilitate. 
Vedem multe argumente fără nicio coerenţă şi logică, atitudine duplicitară, isterie şi balet politic inutil. Înainte de orice, trebuie să cerem scuze de la cetăţenii care ne-au trimis în Parlament. Vă cer scuze, stimaţi cetăţeni, dar sigur nu pot să o fac în numele fiecărui parlamentar. Şi, totuşi, trebuie să spun acest lucru de la acest microfon. Ar trebui să dezbatem problemele cu care se confruntă România", a spus liderul UDMR în plenul reunit al Parlamentului.

Citește și: ”Zi DECISIVĂ - Vot pentru Guvernul USR. Dacian Cioloș propune un armistițiu: Orice ezitare și joc politic se traduc acum în pierderi de vieți omenești”

Kelemen Hunor le-a transmis celor de la USR "că vor pica acest test" şi "de mâine trebuie făcut un efort de a se resuscita coaliţia". 

Mai multe articole despre:
udmr kelemen hunor guvernul ciolos