MENIU

Ucigașii italianului, surprinși când cărau cadavrul! Imagini ȘOCANTE după crima de la Măgurele

Informații șocante, după crima de la Măgurele: ucigașii italianului au fost surprinși când cărau cadavrul! Cei doi suspecți ai crimei de la Măgurele și-au mărturisit faptele. 

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum cei doi indivizi, principalii suspecți ai acestei crime, cară mai multe bagaje în care se află cadavrul italianului pe care l-au ucis. 

Cei doi suspecți ai crimei de la Măgurele și-au mărturisit faptele. Italianul avea o relație cu femeia care l-a ucis și s-a dus în vizită la aceasta, iar acolo a dat și de fostul ei soț. Pe fondul geloziei a izbucnit un scandal, iar italianul a murit.

Cele două persoane din cartierul Ferentari au vrut să scape de cadavru și l-au incendiat pe un câmp de la marginea Capitalei.

Autorii crimei locuiesc pe strada Livezilor din Sectorul 5 al Capitalei. În acest bloc din cartierul Ferentari a fost ucis afaceristul italian de către fostul soț al femeii cu care victima a avut o relație. Și femeia a luat parte la asasinat, iar cei doi l-au supus unor chinuri groaznice înainte de a-l ucide. Anchetatorii verifică fiecare centimetru din apartamentul bărbatului care l-ar fi omorât pe italian. 

Oamenii legii au căutat probe ADN și au discutat cu localnicii pentru a stabili unde a fost omorat barbatul. Cei care locuiesc în zonă s-au simțit deranjați de prevența camerelor de filmat și i-au gonit pe jurnaliști. 

Cadavrul afaceristului italian a fost găsit carbonizat în portbagajul propriei sale mașini. Poliția Capitalei a colaborat cu autoritățile din Italia pentru a obține informații despre identitatea acestuia, întrucât mașina era înmatriculată în peninsulă. 

Bărbatul era stabilit în România de mai bine de 10 ani și avea afaceri aici. Era un bărbat înstărit, spun surse apropiate anchetei, și obișnuia să întrețină relații sexuale cu femei ușoare. 

Mai multe articole despre:
crima magurele detalii perchezitii ancheta imagini