MENIU

Tupeu maxim al lui Dan Diaconescu în fața secției de poliție! Gestul care i-a surprins pe jurnaliști

Tupeu maxim a lui Dan Diaconescu, care a venit la secția de poliție ca să semneze controlul judiciar. Vedeta TV a ocupat nu unul, ci două locuri de parcare destinate persoanelor cu dizabilități. 

Dan Diaconescu a ajuns în jur de ora 10 la secția 10 de poliție pentru a semna procesul verbal al controlul judiciar, așa cum cere procedura în cazul persoanelor plasate sub această măsură legală, astfel încât polițiștii să poată consemna faptul că nu a încălcat restricțiile impuse de instanță.

Fostul prezentator TV a parcat nonșalant pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, s-a dat jos din mașină și și-a continuat nonșalant drumul către secția de poliție.

Mai mult, și-a croit drum printre jurnaliștii aflați la fața locului și a evitat să le răspundă la întrebări.

Este foarte puțin probabil ca Diaconescu să fie sancționat în urma acestui gest, pentru că, deși a fost surprins de camerele de luat vederi ale mai multor televiziui și totodată și de camera de supraveghere instalată pe fațada secției 10 de poliție, acestea sunt mijloace de probă neomologate, și nu pot reprezenta mijloace de probă în instanță. 

În ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare, Dan Diaconescu spune că procurorii au aruncat în el „cu tot urâtul din lume”. 

Între timp, noi detalii din scandalul în care este implicat fostul patron OTV au ieșit la iveală. 

Fostul patron de televiziune a fost filmat, când era cu una dintre minore, cu un telefon ascuns într-o jucărie de pluș si nu mai puțin de 4 persoane spionau, din camera alăturată. După ce Diaconescu a primit imaginile compromițătoare, un bărbat care s-a dat drept procuror, a venit și i-a dat bani celui care îl șantaja pe realizatorul TV, arată anchetatorii în documentele din dosar. 

Diaconescu este acuzat de act sexual cu un minor și utilizarea prostituției infantile.