MENIU

Tunsoarea anului 2024 te întinerește cu 10 ani. Ce stil de coafură va fi la modă în noul an

Tunsoarea anului 2024 te întinerește cu 10 ani. Ce stil de coafură va fi la modă în noul an

În ultima perioadă, experții în beauty și hair styling vorbesc din ce în ce mai des despre tendințele în materie de coafuri pentru noul an care stă să înceapă.

Știm că fiecare își alege tunsoarea și coafura în funcție de propriile gusturi și preferințe, dar și de factorii estetici care ne caracterizează, precum forma feței sau tipul de păr. Dar specialiștii în domeniul frumuseții spun că anul 2024 vine cu o tunsoare care este deja pe placul multor femei și care are marele avantaj de a ne asigura un look fresh, modern și mult mai tânăr.

Este vorba despre tunsoarea bob, una dintre opțiunile clasice de purtare a părului, în diverse variante de dimensiuni și feluri de a-l aranja.

Tunsoarea bob te face să arăți cu 10 ani mai tânără

Dacă așa spun experții, trebuie să fie un sâmbure de adevăr în această afirmație, nu credeți? 

Celebrul hairstylist Lee Stafford, a cărui echipă s-a ocupat mulți ani de celebra coafură bob a lui Posh Spice, Victoria Beckham, spune că solicitarea clinetelor pentru acest look a crescut în ultima perioadă. El mai spune că o tunsoare potrivită, așa cum este bobul, ne poate întineri precum un tratament cu botox.

„O tăietură drastică [a părului] vă poate transforma și vă poate spori încrederea în sine. Echipa mea i-a dat lui Posh „pob” (n.r. – cuvânt format prin înlocuirea primei litere a cuvântului bob cu p, de la Posh) și am văzut că femeile și-au transformat viața complet după o tunsoare bob. Oamenii îmi spuneau Soho Bob King. Oricine dorea o asemenea tunsoare, era trimis la mine.” – spunea el, acum ceva timp, pentru The Sun.


Citeşte întreaga ştire: Tunsoarea anului 2024 te întinerește cu 10 ani. Ce stil de coafură va fi la modă în noul an

Mai multe articole despre:
tunsoare 2024 intineresti coafura