MENIU

TULBURĂTOR! Un URS a fost silit să stea 9 ani încins într-o vestă de fier. Când l-au eliberat, ŞOC!

Aceasta este povestea lui Tuffy, un urs brun care a fost silit să trăiască 9 ani încorsetat într-o vestă de fier. Atenţie, imaginile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

L-au găsit într-o cuşcă de fier ruginită, într-o mizerie de nedescris. Blana îi era roasă şi, din loc în loc, lăsa să se vadă pielea roşiatică, plină de răni. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că bietul animal era prins într-o "vestă" de fier, care-i făcea evadarea imposibilă...

Slăbit, înfometat şi rănit, Tuffy era doar o umbră a măreţului urs brun din sălbăticie. După ce l-au capturat, oamenii l-au bătut, apoi l-au înfierat. Traficanţii îi recoltau periodic fierea, pentru a o vinde pe piaţa neagră. Metoda, de o cruzime de neimaginat, este des întâlnită în China. În medicina tradiţională, se crede că fierea ursului vindecă o mulţime de boli, unele extrem de grave.

Din fericire, câţiva voluntari de la o asociaţie pentru protecţia animalelor au reuşit să-l elibereze pe Tuffy din fiare. Nu le-a fost deloc uşor, au avut de făcut faţă unor atacuri de neimaginat, dar într-un final au reuşit.

După ce l-au luat de la traficanţi, voluntarii au dus ursul într-un sanctuar. Acolo, a fost îngrijit şi, ulterior, eliberat în natură. Când l-au văzut cum reacţionează în libertate, aceştia au izbucnit în lacrimi. După ce vei vedea imaginile, vei înţelege de ce... Atenţie, imaginile din GALERIA FOTO sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

Sursa foto: Animals Asia

Mai multe articole despre:
urs urs brun