MENIU

Tulburător. O angajată a Penitenciarului Poarta Albă și-a tăiat venele din cauza volumului de muncă

O angajată, fiind vorba despre o femeie tânără, și-a produs o plagă tăiată la nivelul încheieturii mâinii. Anumite persoane susțin că, de fapt, aceasta a cedat psihic din pricina volumului de muncă și ar fi făcut precizarea că nu mai suportă.

Reprezentanții unității penitenciare susțin că lucrurile stau altfel. ”A fost un mic incident, dar pe fondul unei căderi psihice. Și-a provocat o mică zgârietură la încheietura mâinii, a venit imediat medicul unității, i-a acordat primul ajutor, a bandajat-o.

A fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale. Conducerea unității a luat măsuri pentru consiliere psihologică, odihnă și monitorizare”, a declarat, pentru ”Replica”, Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă.  

"A fost găsită după ce s-a tăiat la mână, întâmplător, în toaleta unităţii, de către o altă colegă. A avut noroc. Ea îi ceruse directorului să fie mutată, pe motiv că nu mai face faţă, dar demersul ei a fost refuzat. A fost pansată la cabinetul medical al deţinuţilor şi o vor trimite la o testare psihologică. Evenimentul a fost raportat la Bucureşti ca simplu atac de panică..." au precizat surse din interior.