MENIU

Tudorel Toader, supărat foc, juniorul a picat examenul de notar la oraş

Umilinţă maximă pentru ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Fiul săi Ionuţ Alexandru a picat, luni, examenul pentru un post de notar în municipiul Iași. La concurs s-au înscris patru candidați, iar Toader junior al fost al treilea, chiar şi după ce nota i-a fost mărită, în urma contestaţiei. 

Pe primul loc la concursul organizat pentru notarii care doreau să-şi mute biroul din alte localităţi în Iaşi s-a clasat Roxana Adiana Cojocaru, potrivit newsweeek.ro.

"Coincidență: pentru prima dată din 2013, Ministerul Justiției, condus în prezent de Tudorel Toader, a scos un post de notar pentru cei care doreau să-și mute sediul de la țară în municipiul Iași. Printre aceștia, și fiul cel mare al lui Toader, titular în comuna Răchiteni, Iași," scrie publicaţia.

Jurnaliştii mai amintesc şi astfel de suspiciunil au mai apărut, în presa locală şi centrală, după ce fiul cel mic al lui Tudorel Toader, Andrei, a intrat printre ultimii la Facultatea de Drept, în 2015, când tătăl său rector, pentru ca în trei ani să ajungă pe locul 11 în clasamentul studenților din anul său. (VEZI DETALII).

Legat de concursul pentru un post de notar în Iaşi, Toader senior a cerut şi i-a aprobat, de către Uniunea Notarilor, alocarea unui post în virtutea unei legi aprobate anterior de Parlament.   

sursă foto: newsweek.ro 

 

Mai multe articole despre:
toader