MENIU

Tudorel Toader, ironizat de Opoziție. "Schimbă tabăra și devine ministru #rezist"

Ultimele postări bizare pe Facebook făcute de ministrul Justiției Tudorel Toader, de care se dezic acum și PSD și ALDE, sunt subiect de umor politic din tabăra Opoziției.

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, susține că ministrul Justiției, Tudorel Toader, "schimbă tabăra și se gândește să se revendice drept "Ministru #rezisTT"".

"Dragnea, în război cu propriul avocat, Ministrul #rezisTT. Tudorel schimbă tabără și se gândește să se revendice drept Ministru #rezisTT. CEX-ul PSD, mirat de ce se întâmplă, se gândește să convoace o ședință în stațiunea Euforie, poate așa se inspiră și-l găsesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete descoperită pe litoral", scrie Tomac duminică pe Facebook.

Mesajul lui Tomac vine după ce Tudorel Toader a spus, sâmbătă, referitor la discuțiile pe marginea adoptării Codurilor penale, că "în lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanța de Urgență".

"O simplă precizare! În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanța de Urgență!", a spus Toader într-o postare pe Facebook pe care, ulterior, a șters-o. Ministrul Justiției a precizat că se referă la cerința generală de adoptare a unei ordonanțe de urgență.

Bâlci online: Tudorel Toader, făcut impotent de Adrian Severin, iese iar la atac

Mai multe articole despre:
tudorel toader