MENIU

Tudorel Toader face o numire-surpriză la vârful DNA

La doar câteva ore după ce s-a derulat procedura de selecție pentru 2 funcții vacante de procuror șef de secție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, ministrul Justiției Tudorel Toader a și anunțat care e decizia.

Procurorul Mădălina Scarlat a fost propusă, luni, de către ministrul Tudorel Toader în funcţia de procuror şef al Secției judiciare penale din DNA.

„În urma desfășurării procedurii de selecție care a avut loc în data de 15 aprilie 2019, la sediul Ministerului Justiției, vă aducem la cunoștință faptul că propunerea ministrului justiției Tudorel TOADER pentru numirea în funcția vacantă de procuror șef de secție al Secției judiciare penale din cadrul Direcției Naționale Anticorupție este doamna procuror Scarlat Mădălina", anunță Ministerul Justiției pe site-ul său.

Mădălina Scarlat a fost delegată de secția de procurori a CSM pentru funcția de adjunct al șefului DNA începând cu 8 aprilie.

Funcţia fusese deţinută până la data de 1 aprilie de către procurorul Marius Iacob.

Pe 19 martie, procurorul Marius Iacob a anunțat că a demisionat din funcția de adjunct al procurorului-șef DNA și că rămâne procuror în cadrul DNA.

Mai multe articole despre:
DNA mădălina scarlat