MENIU

VIDEO Reacția lui Tudorel Toader după ce Ana Birchall l-a acuzat că i-a cerut prin SMS să-și modifice declarațiile făcute la Realitatea Plus

tudorel toader

Fostul ministrul al Justiției susține că nu i-ar fi cerut prin SMS succesoarei sale Ana Birchall, aflată, miercuri seară, în direct la Realitatea Plus, să-și modifice declarațiile despre recursul compensatoriu. Tot la Realitatea Plus, Toader a recunoscut că a trimis mesajul, dar că altul era conținutul.

,,Nu o rugam să-și modifice declarațiile, ci să spună adevărul care poate fi verificat. Ministrul Justiției nu a promovat ordonața de urgență pentru amnistie și grațiere, nici pentru modificarea Codului Penal. I-am scris 3 cuvinte: să relateze faptul ăsta pe care-l poate verifica oricine. (…) M-aș bucura dacă adevărul va începe să iasă la suprafață”, a declarat Tudorel Toader.

Fostul ministru al Justiției a explicat că modificările atât de contestate și dezbătute au avut avizul său NEGATIV și că ulterior el nu mai avea puterea de a modifice un proiect care a trecut de Parlament și a fost promulgat de președinte.

Mai multe articole despre:
tudorel toader ana birchal dragnea