MENIU

Tudor Chirilă, lăsat mască. Reacţia Primăriei, şocantă la scandalul Tudor Chirilă-angajat la parcare

<p>Tudor Chirila</p>

Tudor Chirilă a avut un conflict cu un angajat al Primăriei Capitalei, la compania de parking.

Tudor Chirilă a intervenit pentru a-i lua apărarea unei femei, care ar fi fost jignită de acest funcţionar. Artistul s-a luat şi el la harţă cu respectivul bărbat, iar cei doi au fost chiar la un pas de bătaie. În clipul video pe care Tudor Chirilă l-a postat pe contul lui de Facebook, se poate vedea şi auzi cum angajatul de la parcare îl înjură, îl jigneşte şi aproape că sare la bătaie.

"Gabriela Firea ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?

PS. Ma aflu la politie (sectia 1) unde am facut plangere penala pentru amenintare si comportament abuziv.

PS2. Hai sa aveti o zi mai buna:)", a postat Tudor Chirilă.

Joi seară, Primăria Capitalei a reacţionat printr-un comunicat. Răspunsul municipalităţii este incredibil: invocă, în apărarea angajatului, un deces în familia respectivului, dar îi şi reaminteşte lui Tudor Chirilă că a pălmuit un cetăţean în luna martie.

"În urma postării pe pagina de facebook a domnului Tudor Chirilă a unor imagini care surprind o altercație verbală dintre acesta și un angajat CMPB S.A., facem următoarele precizări:

Compania Municipală Parking București S.A. a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate faptele petrecute în parcarea de la Charles de Gaulle. Ancheta a constatat că nu s-a produs niciun incident în sensul celor reclamate de domnul Chirilă. Angajatul societății noastre nu a folosit injurii la adresa vreunei doamne, așa cum i se reproșează în filmare. Pe fondul emoțional al unui deces recent în familie, acesta a reacționat însă nepotrivit la provocarea domnului Chirilă. Facem mențiunea că nu încurajăm un astfel de comportament în rândul angajaților companiei noastre.

În actualul context, dorim să îi reamintim domnului Tudor Chirilă că, deși el condamnă în termeni foarte duri acest comportament, în data de 27 martie 2019, după cum chiar dânsul a mărturisit, tot în urma unei altercații verbale cu un cetățean, nu s-a putut stăpâni și l-a pălmuit pe bărbatul cu care discuta în contradictoriu", sună comunicatul din partea Primăriei.

Mai multe articole despre:
Tudor Chirilă lăsat mască