MENIU

Tudor Chirilă îi cere demisia lui Marcel Ciolacu după decizia privind Roșia Montană

Tudor Chirilă îi cere demisia lui Marcel Ciolacu după decizia privind Roșia Montană

Tudor Chirilă cere demisia lui Marcel Ciolacu din funcția de premier, după ce a anunțat că România va pierde procesul în cazul Roșia Montană. Cântărețul care a participat la protestele rezist susține că șeful guvernului încearcă să capitalizeze politic acest succes al avocaților la Washington, chiar dacă el nu a făcut nimic în acest caz. Mai mult, el susține că de la cel mai înalt nivel se pregătea o eventuală exploatare a aurului din situl istoric introdus în patrimoniul UNESCO. 

„Ce s-a întâmplat ieri ne demonstrează clivajul, diferența între ce își doresc românii și politicienii, iar în ultimele două luni am fost pregătiți de guvernarea Ciucă și Ciolacu și Bolos, am fost pregătiți să aflăm că exploatarea să se facă și acești două milioane de euro de pierduți.

Se pregătea încă o șpagă mare față de actuala clasă politică, în cea ce înseamnă exploatarea. Ciolacu se împăunează cu victoria, să își dea demisia pentru că a susținut că România este posibil să piardă. Poate că au fost triști și consilierul Ponta, toți ce erau pregătiți să arunce vina pe societatea civilă”, a spus Tudor Chirilă.

Mai multe articole despre:
tudor chirila marcel ciolacu rosia montana