MENIU

Tudor Chirilă, bis exploziv despre ineficiența instituțiilor statului în cazul Caracal

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, a vorbit în timpul concertului pe care l-a susţinut duminică seara la Constanţa, despre evenimentele din 10 august 2018 când “cetăţeni nevinovaţi ai acestei ţări îşi luau bătaie în Piaţa Victoriei într-un mod oribil”, la cazul de la Caracal, în urma căruia oamenii au aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii, dar şi că “trăim într-o ţară în care trebuie să ne fie frică”, informează News.ro.

Trupa Vama a susţinut duminică seară un concert în Piaţa Ovidiu din Constanţa. După încheierea recitalului, formaţia a fost rechemată din nou de fani pe scenă. Atunci Tudor Chirilă a amintit că se împlineşte un an de la 10 august, când oamenii erau bătuţi “într-un mod oribil” de la Jandarmeria Română.

El s-a referit apoi la cazul de la Caracal, unde doua adolesccente au fost ucise de un bărbat care le-a răpit, spunând că astfel am aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii şi că trăim într-o ţară în care trebuie să ne fie frică.

El a spus că singurul lucru pe care cetăţenii îl pot face este să iasă în stradă de fiecare dată când sunt încălcate cele mai mici drepturi.

Mai multe articole despre:
Caracal Tudor Chirilă