MENIU

Tudor Chirilă, anunţ crunt pentru români după Consiliul Național PSD

Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a rămas descumpănit după Consiliul Național PSD de duminică.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus, duminică, la Consiliul Național PSD, că nu ştie când sau cum dar PSD - ALDE are obligaţia să dea un OUG pe amnistie şi graţiere pentru a fi reparate toate nedreptăţile care s-au făcut în Justiţie.

"De ce cuvintele de exemplu, amnistie sau graţiere reprezintă o blasfemie. Când se vorbeşte în România despre amnistie şi graţiere, e ca şi cum am vorbi că avem vreo bombă atomică şi ne gândim dacă o folosim sau nu împotriva UE şi a lumii. Eu nu mă tem să folosesc aceste cuvinte", a spus Liviu Dragnea, în Consiliul Naţional al PSD.

Tudor Chirilă a ironizat programul de guvernare PSD.

"Noi dormim în timp ce băieţii stau duminica în şedinţă ca să dea ordonanţa de urgenţă pe amnistie şi graţiere. Program de guvernare, nu?", s-a întrebat, retoric, Tudor Chirilă pe Facebook.

Reuniunea Consiliului Naţional al PSD a fost, duminică, la Palatul Parlamentului, în prezenţa a peste 600 de social-democraţi.

Consiliul Național PSD l-a ales duminică, la Parlament, în unanimitate, pe senatorul Mihai Fifor, fost ministru al Apărării, în funcția de președinte al forului. Consiliul Național va avea 25 de departamente „în oglinda ministerelor” care vor funcționa ca un Guvern din umbră.

Mai multe articole despre:
Tudor Chirilă anunţ crunt