MENIU

Trupul unui român de 19 ani, găsit carbonizat într-o parcare din Italia! Băiatul era dat dispărut de câteva zile

Carabinieri Italia - imagine de arhivă

Trupul unui român în vârstă de 19 ani, dispărut de mai multe zile, a fost găsit carbonizat în incinta unei parcări publice dintr-un oraș italian. Cea care l-a identificat a fost chiar mama sa. „Băiatul din videoclip este fiul meu”, a afirmat femeia, devastată să afle cumplita veste. 

Un român în vârstă de 19 ani, care locuia în Italia împreună cu mama sa, a fost găsit carbonizat în interiorul unei parcări publice subterane din Via Odescalchi, în centrul provinciei Monza Brianza din regiunea italiană Lombardia, scrie stiridiaspora.ro.

La patru zile de la producerea tragediei carabinierii au reușit să identifice corpul acestuia chiar și fără acte. Românul era căutat de mama sa și de o echipă de polițiști de câteva zile.

Femeia a recunoscut trăsăturile fiului său după ce a vizionat câteva cadre preluate din înregistrările sistemului de supraveghere video din parcare și a rămas șocată. Aceasta a spus că tânărul avea obiceiul de a mai pleca ocazional de acasă. În ultima perioadă, tânărul se pare că trecea printr-o perioadă complicată. Ceea ce a alertat-o a fost faptul că acesta a absentat două nopți consecutiv de acasă și nici nu reușea să ia legătura cu el. 

Analiza camerelor de luat vederi din zonă a permis reconstituirea faptelor. Oamenii legii au stabilit, astfel, că tânărul de 19 ani adusese cu el în parcare câteva sticle de combustibil (în special motorină) și câteva cutii de carton, cel mai probabil pentru a fi folosite ca pat pentru noapte.

De asemenea, s-a stabilit că acesta era singur în momentul producerii tragediei și că incidentul s-ar fi produs din cauze accidentale sau autoprovocate. Ambele ipoteze rămân la fel de deschise și sunt luate în considerare, conform Il Giorno.

Posibilitatea ca cineva să-l fi atacat în timp ce dormea este exclusă definitiv de oamenii legii, mai arată sursa citată. Urmează să fie efectuată autopsia ordonată de Procuratura Monza, care a coordonat ancheta.