MENIU

Trupul unui bărbat CARBONIZAT, descoperit la marginea municipiului Focșani: Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă

Pompieri - imagine de arhivă

Un bărbat a fost găsit carbonizat, sâmbătă, după ce pompierii au stins un incendiu de vegetaţie dintr-un cartier de la marginea municipiului Focşani. Poliţişti fac cercetări pentru ucidere din culpă. 

"Un apel la numărul unic de urgenţă 112 primit sâmbătă, în jurul orei 11,55, anunţa un incendiu de vegetaţie uscată în zona de sud a municipiului Focşani. În cel mai scurt timp, spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. La sosirea pompierilor, la faţa locului ardea vegetaţia pe o suprafaţă de circa 200 metri pătraţi. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În urma incendiului a fost identificată o persoană carbonizată de sex masculin", informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele incendiului şi împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.