MENIU

Trump, din nou în fața judecătorilor! El a fost acuzat în mod oficial de 37 de infracțiuni! Fostul președinte al SUA riscă ani grei de închisoare

Donald Trump

Donald Trump s-a aflat marți în fața instanței, din nou. El a fost acuzat în mod oficial de 37 de infracțiuni! Fostul președinte al SUA riscă ani grei de închisoare.

UPDATE 23.00 - Donald Trump este deja în drum spre aeroport, potrivit BBC.

UPDATE 22.30: Lui Donald Trump i s-a permis să părăsească instanța astăzi, fără condiții de călătorie stabilite pentru cauțiune. Procurorii i-au spus magistratului că nu cred că fostul președinte poate avea riscuri de zbor. S-a crezut că acesta este motivut, deoarece Trump, care deține un avion privat, are încă protecție de la Serviciul Secret.

Walt Nauta, co-inculpatul si asistent militar personal al fostului președinte SUA, a depus si el o pledoarie de „nevinovat”. Nauta a fost o persoană constantă alături de fostul președinte.

UPDATE: Trump a ajuns deja în sala de judectă după ce traficul rutier a fost oprit pentru ca el să ajungă la instanță.

Fostul președinte al SUA a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile.

Fără îndoială, pledăm nevinovat", a declarat avocatul său Todd Blanche în cursul audierii, a constatat un jurnalist al agenţiei France Presse.

Fostul președinte american Donald Trump a fost reținut marți la un tribunal din Miami pentru a răspunde acuzațiilor penale potrivit cărora a păstrat ilegal documente de securitate națională când a părăsit funcția și a mințit oficialii care au încercat să le recupereze, transmite Reuters.

Acuzațiile care i se aduc fostului președinte al SUA sunt: reținerea de informații clasificate, obstrucționarea justiției și declarații false în fața procurorilor.

Trump ar fi arătat unor terțe părți hărți detaliate pregătite de Pentagon.

 

President Donald Trump’s motorcade en route to Courthouse. The entire highway blocked for procession.

• When has a freeway been shut down for an EX-President? 👀
• Do EX-Presidents have motorcades? No.

You can’t indict a sitting president!
Who is the real CIC? 😉👀 pic.twitter.com/LymwmAhfYt

— Emily (@Emme0703) June 13, 2023
Mai multe articole despre:
trump infractiuni usa