MENIU

Trump se laudă ca are informații despre viața amoroasă a lui Emmanuel Macron. Anchetă URIAȘĂ

Donald Trump / Foto: Profi Media

Donald Trump se laudă de ani de zile că are „informații compromițătoare” legate de viața amoroasă a președintelui francez Emmanuel Macron, scrie presa internațională. Subiectul a revenit în centrul atenției în urma percheziției organizate de FBI la proprietatea lui fostului președinte al SUA din Mar-a-Lago, în timpul căreia autoritățile au confiscat documente compromițătoare, inclusiv unul intitulat „informații despre: Preşedintele Franței”. 

Oficialii francezi şi americani încearcă în prezent să clarifice ce ştie Trump despre Macron şi guvernul Franţei şi să constate dacă a existat o încălcare semnificativă a securităţii naţionale.

Până acum, guvernul francez nu a emis nicio declaraţie oficială în acest sens.

Trump a obţinut faima politică după ce a pretins că deţine informaţii cu privire la certificatul de naştere al lui Barack Obama.

Ulterior, odată ajuns în funcţie, acesta a anunțat în mod regulat – iar dezvăluirile care nu s-au concretizat niciodată – că deţine informaţii compromiţătoare despre duşmanii săi.

De pildă, Trump a susţinut că Obama i-a plasat instalaţii de interceptare în Trump Tower din New York. Ulterior, el a fost chiar pus sub acuzare pentru că ar fi blocat ajutorul militar oferit Ucrainei pentru a-l presa pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski să îl ancheteze pe fiul candidatului la preşedinţie, Joe Biden.

Mai multe articole despre:
trump macron viata amoroasa macron