MENIU

Trucuri pentru o masă festivă reușită de Revelion

Prietenii care îţi vor trece pragul pentru petrecerea de Revelion de anul acesta sigur nu vor regreta că nu au mers la restaurant. Ca să-i impresionezi, iată câteva trucuri pentru o masă festivă de Revelion care te vor ajuta să pui la punct ultimele detalii legate de petrecerea de Anul Nou.

Noul an 2016 bate la uşă, iar pentru o petrecere reuşită cu prietenii tăi ai nevoie de mai mult de o rochie strălucitoare şi multe baloane. Chiar dacă serveşti un bufet suedez sau aranajezi o masă pentru invitaţi, trebuie să te asiguri că masa reflectă strălucirea evenimentului.

Feţele de masă sunt un loc bun de unde să începi decorarea mesei. Alege o faţă de masă strălucitoare şi vei obţine instant atmosfera festivă.

Dacă nu mai ai timp pentru a cumpăra decoraţiuni şi vrei ca masa de Revelion să fie festivă, atunci pune crenguţe de brad sau orice alte plante verzi alături de mici vase cu aspect metalic.

Lumânări şi ceasuri! Asta trebuie să incluzi în decorul mesei de Revelion. Invitaţii nu vor trebui să caute cu privirea un ceas, iar lumânările creează o atmosferă romantică.

Mai multe detalii pe casoteca.ro - http://casoteca.ro/trucuri-pentru-o-masa-festiva-de-revelion/

Mai multe articole despre:
null