MENIU

Trucul genial cu folie de aluminiu pentru reducerea consumului la căldură. Va fi un real ajutor pentru buzunarul tău pe timpul iernii

Trucul genial cu folie de aluminiu pentru reducerea consumului la căldură

În lupta pentru a reduce consumul pentru căldură și economisi bani în timpul iernii, românii au descoperit un truc genial ce implică folia de aluminiu. Această soluție inovatoare promite să fie un real ajutor pentru buzunarul fiecărui gospodar prin reducerea costuui facturii la încălzire. Cu creșterea inflației și a prețurilor utilităților, descoperirea acestui truc vine ca o veste bună pentru toți cei îngrijorați de factura ce vine la sfârșitul lunii.

Iarna și-a intrat total în drepturi, iar termometrele demonstrează acest lucru. Românii se adăpostesc de frig în intimitatea propriului cămin, acolo unde petrec timp alături de familie și prieteni, la un film bun, o băutură caldă și cu picioarele lipite de calorifer sau radiator.

Acum, căldura se poate păstra mai eficient în locuințe, iar factura pentru încălzire scade semnificativ, datorită unui truc ingenios cu folia de aluminiu. Gospodinele au descoperit cum se poate economisi bani folosindu-se de aceasta.

Trucul genial care te ajută în acest sens este punerea unei folii de aluminiu în spatele caloriferului, în anotimpul geros. Deși este folosită numai în bucătărie, folia de aluminiu poate avea întrebuințări multiple. Iată cum poți reduce factura la încălzire, prin acest secret.

Dosarele cu acte de violenţă aflate pe rolul instanţelor de judecată, în creştere - Ce măsuri a luat ministrul Alina Gorghiu

Folia de aluminiu ajută la conservarea căldurii în interiorul camerei, lucru esențial pe timp de iarnă. Această tehnică inedită îți garantează faptul că apartamentul tău va fi călduros pentru mai multe săptămâni la rând.

Explicația este extrem de simplă. Căldura din cameră se pierde mult mai ușor, atunci când vorbim de caloriferele poziționate pe un perete exterior al locuinței. Acesta este motivul pentru care este recomandat să punem folie de aluminiu în spatele caloriferului. În acest fel, căldura nu se va risipi.

Un medic trage semnalul de alarmă: Aceste legume îngroașă sângele. Cazurile în care trebuie să le eliminăm din alimentație

Cum aerisești, corect, caloriferele pe timp de iarnă

Chiar dacă pui în practică lipirea foliei de aluminiu în spatele caloriferelor, un alt truc ideal pentru a te ajuta să ai mai multă căldură în interiorul casei este să aerisești periodic caloriferele din locuință. Deși te poți folosi de o șurubelniță, sfatul specialiștilor este să faci rost de o cheie specială de desfăcut aerisitorul.

Probabil te vei întreba de ce este atât de important să aerisim caloriferele.

Ei bine, explicația este destul de simplă. Dacă nu respectăm acest pas, atunci caloriferele se vor încălzi doar în partea de jos, partea de sus rămânând rece. Acest procedeu ne ajută să realizăm o distribuție uniformă a căldurii în elementele caloriferului și, implicit, în camerele din casă.

Capcana ascunsă din noua lege a pensiilor. Bogdan Hossu: Alinierea lor se face probabil în următorii 10 ani

Mai multe articole despre:
calorifer caldura incalzire folie de aluminiu