MENIU

Tripla crimă din Brașov. Tatăl femeii ucise, durere nemărginită la căpătâiul fiicei și nepoților

Durerea părintelui care își pierde copillul este zdrobitoare. Doar că tatăl Monicăi Buliga nu și-a pierdut doar fiica, ci și cei doi nepoți. Toți, uciși de cel care i-a fost ginere. Vineri, cei trei au fost înmormântați la Neamț. 

Un ultim cuvânt l-a avut Vasile Munteanu, tatăl Monicăi Buliga, care, cu greu a putut să se adreseze asistenţei, scrie Adevarul:

„Iubiţi creştini, vreau doar să vă mulţumesc frumos că aţi venit să conducem pe ultimul drum pe cei trei îngeraşi. Mulţumesc tuturor prietenilor, rudelor, prietenilor copiilor şi a rudelor venite de la distanţă, foştilor colegi de la Direcţia de Protecţia Copilului, vecinilor noştri de la Piatra Neamţ. Vreau să vă mulţumesc foarte mult pentru sprijinul pe care ni l-aţi acordat şi ne-aţi îmbărbătat. Vreau de asemenea să vă mulţumesc celor care aţi făcut aprecieri şi pentru atitudinea care aţi avut-o la adresa Elenei-Monica, a Ioanei Florina şi a lui Matei Ştefan“.

Monica Buliga şi cei doi copii, Ioana Florina şi Ştefan-Matei, ucişi în locuinţa lor din Braşov de capul familiei, Florin Mircea Buliga, au fost conduşi pe ultimul drum vineri, 30 martie. Slujba religioasă a avut loc în satul Totoieşti, comuna Tupilaţi, din judeţul Neamţ, acolo unde locuiesc părinţii Monicăi, Vasile şi Viorica Munteanu. Peste 200 de persoane au venit să fie alături de familia îndoliată şi să-i conducă pe ultimul drum pe cei trei răposaţi, un ceremonial dureros şi emoţionant atât pentru participanţi, cât şi pentru cei patru preoţi care au oficiat slujba înmormântării.