MENIU

Trenul cu probleme: Sute de persoane, între care care zeci de copii, care au plecat aseară din Mangalia încă NU au ajuns la destinație

Tren Mangalia (captură video)

Trenul cu probleme care a plecat din Mangalia spre Arad și s-a defectat pe drum a repornit joi seara, cu o altă locomotivă, a treia de la începutul călătoriei, astfel încât sutele de călători, printre care și zeci de copii, încă nu au ajuns acasă.

Trenul a rămas într-o pădure, din cauza unei noi defecțiuni, după cum a povestit mama unuia dintre copii la un post TV. Femeia a spus că are copilul în tren de miercuri seara. Oamenii au stat zeci de ore în câmp, fără apă și fără mâncare și fără baterie la telefon să poată lua legătura cu cei apropiați.

Trenul Mangalia – Arad, în care se aflau numeroși copii reveniți din tabără la mare, a plecat miercuri, la ora 19.10 din Mangalia și a ajuns abia joi, la 8:30, în Gara de Nord. Timp de 9 ore, garnitura a stat pe câmp, cu sute de pasageri, din care mulți copii, la mai puțin de 1,5 kilometru de Fundulea. Pentru că CFR Călători nu le-a acordat absolut niciun sprijin, oamenii au sunat la 112 pentru a solicita ajutor medical sau apă.  

Florin Cițu, despre trenul cu copii care a stat 9 ore pe câmp: Să răspundă Ministerul Transporturilor și CFR

Mai multe articole despre:
tren mangalia cfr calatori