MENIU

Tren înțepenit pe linii, la Timișoara. Călătorii și-au luat bagajele la spinare și au mers restul drumului pe jos

Foto: Opinia Timișoarei

Imagini halucinante vin de la Timișoara unde CFR dă din nou dovadă de dezinteres la adresa călătorilor. Un tren s-a defectat în timpul mersului iar călătorii au fost nevoiți să meargă pe jos până în gară. 

Trenul venea de la Oradea și s-a defectat pe câmp în apropiere de intrarea în gara din Timișoara.

Oamenii s-au văzut nevoiți să coboare din tren și să tragă de bagaje printre liniile de cale ferată. Mulți dintre pasageri aveau și copii mici.

Reprezentanții CFR au declarat că au anunțat oamenii că urmează să vină o locomotivă care să tracteze garnitura până în gară, însă aceștia, de teama să nu vină prea târziu au ales să o ia la pas. 

„Garnitura CFR s-a stricat in camp, undeva in zona Ronat. Eu veneam de la Arad si trebuia sa ajung la Gara de Nord inainte de ora 20.30. Ne-au lasat de izbeliste. Sute de calatori s-au trezit ca sunt nevoiti sa o ia pe jos, cu bagaje, cu copii, prin iarba, printre liniile de cale ferata, pana in gara”, a spus presei locale un cititor care s-a aflat in tren.

Reprezentantii CFR au recunoscut ca automotorul de tip Sageata Albastra s-a defectat, insa, spun ei, nu in zona Ronat, ci in apropiere de pasarela care asigura trecerea dinspre strada Garii catre cartierul Blascovici si, drept urmare, calatorii nu ar fi avut o distanta prea mare de parcurs cu bagajele in maini. 

Mai multe articole despre:
tren cfr calatori gara