MENIU

Tren atacat cu gloanţe, pe ruta Timişoara - Reşiţa. UPDATE. Poliţia a deschis o anchetă

Panică, aseară, printre pasagerii unui tren care circula între Timişoara şi Reşiţa. 

UPDATE. Poliţiştii din Caraş-Severin au deschis o anchetă după ce au fost sesizaţi că asupra trenului de persoane Regiotrans 16113 Timişoara - Reşiţa Nord, automotor aparţinând unui operator privat, s-ar fi tras un foc de armă, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. Cercetările continuă în acest caz, sub coordonarea Parchetului competent.

După ce garnitura a plecat dintr-o staţie, s-a auzit o pocnitură puternică, iar unul dintre geamuri s-a crăpat. Speriaţi, oamenii au sunat la 112 şi au spus că trenul a fost atacat cu o armă, iar un glonț a trecut prin geam. Călătorii din tren s-au speriat când au văzut ce s-a întâmplat. O tânără s-a ghemuit la podea şi nu s-a mai ridicat până când trenul nu a ajuns la Reşiţa. O altă femeie spune că a avut noroc că a scăpat cu viaţă.

Pasagerii şi mecanicul spun că în ultimul timp, călătoria între Timişoara şi Reşita este o adevărată probă de foc. În momentul în care trenul trece prin două cartiere de rromi de la marginea Resiţei, în permanenţă vagoanele sunt lovite, iar geamurile sunt sparte cu pietre. Trenul implicat în incidentul de seara tracută a fost garat pe una dintre linii, în gara Reșița, şi a fost sigilat până la sosirea criminaliştilor.

Mai multe articole despre:
Tren atacat cu gloanţe