MENIU

Trei zodii de femei fără pic de inimă. Sunt cele mai afurisite

Trei zodii de femei fără pic de inimă. Sunt cele mai afurisite

Sunt intransigente si nu iarta nimic. Sunt dure si iti lasa impresia ca nu au pic de inima, intrucat reactioneaza cu o raceala greu de descris. Vorbim despre femeile super-cerebrale, cele care par sa nu puna niciodata suflet in relatia cu cei din jur.

Iata in ce zodii sunt nascute cele mai afurisite femei:

Scorpion

Femeia Scorpion poate fi incadrata in lista celor fara inima mai ales daca te gandesti la forta sa razbunatoare. In clipa in care ai calcat-o pe coada, cum se spune, nu doar ca nu te iarta, dar te si pedespseste cumplit. E de-a dreptul extremista si nu face niciun compromis. Ca sa isi satisfaca orgoliul este in stare sa ii umileasca pe ceilalti. E manipulatoare si santajista si va face orice sa ajunga in varful piramidei.

Capricorn

Femeia Capricorn pare lipsita de sentimente. Isi pune cariera pe primul plan, e o materialista in adevaratul sens al cuvintului, iar asta o indeamna sa dea cu batul in balta cand vine vorba despre sentimente. Este tipicara si obsedata de ordine si disciplina, desi de cele mai multe ori casa ei arata vraiste, ea fiind prea ocupata sa faca liste cu ce are de facut. Devine critica si rautacioasa atunci cand cei din jur nu se ridica la nivelul standardelor sale.

Citeşte continuarea pe ele.ro.