MENIU

Trei zodii de femei care îţi fac viaţa perfectă! Pe ele TREBUIE să le ai aproape

Trei zodii de femei care îţi fac viaţa perfectă! Pe ele TREBUIE să le ai aproape

Există în zodiac trei tipuri de femei alături de care viaţa ta poate fi perfectă! Află, din materialul următor, care sunt acestea.

Varsator

Femeia Varsator te lasa fara glas cu gesturile pe care le face. Este vesela si optimista si reuseste sa iti insufle o pofta nebuna de viata. Fiindca este foarte sufletista, ti se va darui in totalitate fara sa puna nicio conditie. Face totul cu atata dragoste si daruire incat e pacat ca eforturile sale sa nu fie cu adevarat apreciate. Pe scurt, este iubita perfecta, care iti va face viata un adevarat Paradis.

Rac

Femeia Rac nici nu are nevoie de prea multe prezentari. Stie toata lumea ca este o adevarata comoara la casa omului. E sensibila si atasata de familie, este blanda, calda si iubitoare. Stie cum sa isi rasfete partenerul de viata, cum sa il faca sa se simta adorat. Fericirea ei rezulta din echilibrul cuplului si va face tot posibilul ca totul sa mearga bine. Este femeia perfecta, aproape lipsita de orice fel de defect.

Taur

O alta femeie care are harul de a transforma in bine viata unui barbat este cea nascuta in zodia Taur. Este dragastoasa si foarte atenta la nevoile partenerului sau, este senzuala si adora sa fie rasfatata, dar si sa rasfete in acelasi timp. Isi castiga singura banii si este o buna gospodina, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop femei horoscop cele mai bune femei