MENIU

TREI zodii cu mari avantaje în septembrie. Te numeri printre norocoşi?

TREI zodii cu mari avantaje în septembrie. Te numeri printre norocoşi?

Se spune ca septembrie este a doua luna de inceput a anului. Asta pentru ca prima luna de toamna este luna in care incepe calendarul bisericesc, dar si calendarul civil si cel evreiesc. Nu intamplator, septembrie fiind nu doar inceputul toamnei, ci inceputul perioadei in care lumina este mai putina, iar intunericul domina. Asta nu inseamna ca ne va fi rau, sau mai rau ca in restul perioadei din an, cel in care lumina este cea care domina cea mai mare parte din zi.

Toate zodiile au ceva de castigat in plus in septembrie, dar trei dintre ele sunt cele cu mari avantaje.

Taur

Septembrie va fi o luna plina. Aparent va fi o perioada cu multe momente neplacute, iar avantajele astrale vin tocmai datorita faptului ca Taurii au resursele de a le depasi. Asa ca daca este sa fie ceva rau pentru acesti nativi, sa fie in septembrie pentru ca indiferent de context, indiferent de problema se vor descura perfect. Taurii sunt avantajati financiar, sunt sustinuti in toate demersurile lor chiar si daca acestea sunt la limita legalitatii. Mai mult, Taurii stau foarte bine cu banii si vor reusi, practic fara efort sa sustina toate nevoile financiare ale lor si ale familiei lor. Nu au probleme de sanatate si daca totusi acestea apar, sunt minore.  

Capricorn

Pentru nativii acestei zodii, septembrie este un nou inceput! Jupiter, Marele Benefic, intra in casa carierei Capricornului. Asa ca pentru acestia urmeaza un an de oportunitati, realizari si bani! Capricornii vor avea mereu o sansa in plus in septembrie, si de aici inainte tot anul care umeaza. Pentru Capricorni, sustinere vine din partea lui Venus, Mica Benefică. Relatiile generale si nivelul de socializare creste, dupa cum creste si starea lor de spirit, starea fizica se imbunatateste considerabil, iar imaginatia si intuitia acestora este la cote maxime.

Citeste continuarea pe femeia.ro.



Mai multe articole despre:
horoscop horoscop septembrie