MENIU

Alertă în weekend, în Vama Veche! 4 tineri descoperiți cu droguri de MARE RISC asupra lor, 3 dintre ei au fost arestați

Droguri confiscate în Vama Veche, în weekend-ul care a trecut

Patru tineri cu vârste între 18 și 22 de ani au fost reținuți, în acest weekend, în stațiunea Vama Veche de le litorul, după ce asupra lor au fost găsite droguri de risc și mare risc.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, citat de G4Media.ro, cei trei au fost prinși cu o gamă variată de stupefiante. Mai exact, vorbimd espre 80 de grame de cannabis, 7 timbre LSD, 16 comprimate de ecstasy, 25 de comprimate 2-CB, 1 gram de ketamină, 23 de grame de amfetamină, 14 grame de MDMA, 2 țigarete confecționate artizinal, o seringă, o pipă din sticlă, un cântar electronic, 3 grindere, 300 de lei și 4 telefoane mobile.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai B.C.C.O. Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc, în scop de consum propriu.

„În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, iar, în cursul zilei de ieri, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile”, informează sursa citată.

Cei trei au fost duși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța.

Mai multe articole despre:
droguri trafic droguri tineri retinuti vama veche