MENIU

Una dintre persoanele scoase inconștiente dintr-o fântână din județul Buzău a decedat. Alte două persoane, la spital

Elicopter SMURD - imagine de arhivă

Incident șocant în județul Buzău! Trei persoane au fost scoase inconştiente dintr-o fântână din satul Finţeşti și transportate de urgență la 3 spitale din Buzău și Prahova. A intervenit un elicopter SMURD de la București. În cursul nopții de duminică, una dintre persoane, un bărbat, a decedat.

UPDATE - "Un bărbat de 47 de ani, din nefericire, nu a reacţionat la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decedat de către echipajul TIM Prahova. Celelalte victime, bărbaţi, transportaţi la spital", au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit ISU Prahova, la faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, o descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mizil (în baza planului de intervenţie comună încheiat cu ISU Buzău).

"Toate cele 3 persoane au fost extrase, una a fost transportată la UPU Buzău de către un echipaj SMURD Buzău (semiconştientă), una este transportată la locul de întâlnire cu elicopterul SMURD sosit de la Bucureşti, iar cea de-a treia va fi preluată de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă-cu medic, care soseşte de la ISU Prahova. Din datele primite până în acest moment, la extragere, victimele se aflau în stare de inconştienţă", au transmis reprezentanţii ISU Prahova.