MENIU

Trei fotbaliști au murit după ce au căzut cu mașina într-o râpă - Doliu uriaș

Doliu in fotbal

Doliu în fotbalul catalan după ce au pierit trei fotbaliști de la Camarles FC într-un tragic accident auto. 

Conform presei din Spania, mașina în care se aflau, un Peugeot 206, a căzut 20 de metri într-o râpă și a fost cuprinsă de flăcări. O a patra persoană, conducătorul vehiculului implicat în accident, se află internată la spital în stare critică.Tinerii fotbaliști avea între 12 și 15 ani, iar șoferul 19 ani.Accidentul a avut loc în Catalunia, duminică, în jurul orei 16.00. 

În urmă cu o săptămână o altă tragedie a lovit atât fotbalul spaniol cât și cel românesc. Un fost jucător catalan care a jucat și la CFR Cluj a murit după ce a fost lovit de tren.

Pelayo Novo Garcia, 32 de ani, a fost lovit de tren, marți seară, în oraşul La Corredoria, din regiunea Oviedo.

„Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei noastre în 2017, la numai 32 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis CFR Cluj într-un comunicat. 

În 2018, Pelayo Novo Garcia a rămas paralizat, după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului în care era cazat alături de colegii de la Albacete, echipa la care activa în acel moment.

Mai multe articole despre:
doliu a murit fotbal