MENIU

Trei drumuri din BRĂILA, redate circulației, cu restricții. Drumuri din BUZĂU rămân închise

Drumul naţional DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila este închis, marţi dimineaţă, din cauza nămeţilor, alte trei drumuri judeţene din Buzău fiind impracticabile din aceeaşi cauză, o localitate din judeţ fiind nealimentată cu energie electrică de aproape 24 de ore, scrie Mediafax. 

UPDATE 08:49 - Două drumuri naţionale din judeţul Brăila au fost redate circulaţiei, însă cu restricţii Două drumuri naţionale au fost redate circulaţiei în judeţul Brăila, marţi dimineaţă, însă circulaţia pe aceste tronsoane se desfăşoară cu restricţii, în timp ce pe o altă şosea naţională traficul se desfăşoară controlat, sub îndrumarea poliţiştilor, celelalte drumuri naţionale rămânând închise. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, colonelul Ştefan Stoian, marţi dimineaţă, s-a reluat circulaţia pe DN 2 B Brăila Făurei - Buzău, dar şi pe DN 21 Brăila - Bărăganu - Slobozia, pe ambele şosele fiind interzisă circulaţia maşinilor de peste 7, 5 tone, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, pe DN 22 Brăila - Galaţi este permis accesul autovehiculelor, însă în mod controlat, sub îndrumarea poliţiştilor şi cu utilaje de deszăpezire în faţă. În rest, celelalte drumuri naţionale rămân închise, ca şi 18 şosele de interes judeţean. În judeţul Brăila, marţi dimineaţă mai sunt 43 de localităţi fără curent electric şi 57 de sate şi cătune fără apă potabilă., în unele cazuri, oamenii neavând curent şi apă de aproape 24 de ore. Luni dimineaţă, toate drumurile judeţene şi naţionale din judeţul Brăila au fost închise pe durata codului roşu, măsura fiind luată din cauza viscolului extrem de puternic din judeţ. Judeţul Brăila a fost, până luni, la ora 13.00, alături de Vrancea şi Buzău, sub cod roşu de ninsoare şi vânt, iar până la ora 18.00 mai multe judeţe, între care şi Brăila, s-au aflat sub avertizare. 

 

 Mai multe pe Mediafax