MENIU

Trei autoturisme implicate într-un accident mortal pe DN6, între Caransebeș și Băile Herculane

accident resita

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe DN 6, în apropierea localității Sadova Veche. O persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite ușor. Traficul în zonă se desfășoară cu greutate, dirijat, formându-se cozi kilometrice de autoturisme pe sensul de mers Caransebeș-Băile Herculane, informează realitateaderesita.net.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Băile Herculane, un conducător auto nu ar fi adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, derapând și pătrunzând pe sensul opus, unde a lovit în un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe spațiul verde de pe marginea drumului.

”În urma coliziunii, autoturismul care venea dinspre Caransebes a rămas perpendicular pe banda aferentă sensului de mers Orșova-Caransebeș, fiind lovit în partea dreaptă de un al treilea autoturism, care circula pe acel sens de mers. De asemenea a rezultat  decesul conducatorul autoturismului proiectat în exteriorul părții carosabile și rănirea ușoară a altor 3 pasageri. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative” transmite inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii vor continua cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
accident mortal accvident dn6 trafic blocat