MENIU

Transformare incredibilă a unui orfan din Bulgaria, după ce a fost ADOPTAT. La 7 ani, avea 3 kg

Un băieţel de opt ani, Ryan Morse, a trecut printr-o transformare uimitoare după ce a fost adoptat de o familie din SUA. Copilul scheletic care era dezvoltat ca un bebeluş este, astăzi, un copil vesel şi foarte iubit.

Familia de americani a rămas şocată atunci când a văzut prima fotografie cu micul Ryan, care deşi avea 7 ani, era scheletic şi arăta ca un bebeluş. Abia când l-au adoptat au aflat că băiatul suferă de boli grave, printre care paralizie cerebrală şi nanism, microcefalie, scolioză şi picioare întoarse.

Mama adoptivă a lui Ryan a luat decizia de a-l adopta după ce a văzut o fotografie cu micuţul, care arăta scheletic şi cu corpul acoperit de păr, un semn că organismul său încerca să îl ţină în viaţă prin a încerca să îi ţină de cald. Femeia a zburat imediat în Bulgaria, unde a început actele pentru adopţie şi, pentru că copilul era foarte slăbit, s-a temut că va muri înainte ca actele să fie terminate.

Transformarea lui Ryan, în doar un an, este uimitoare. Acum Ryan cântăreşte 10 kg, este un copil vesel şi a început să se mişte singur şi să gângurească. Mai mult, el a fost înscris la o şcoală, unde va avea parte de ajutorul unui profesor special pentru el.

Familia Morse are doi copii biologici, doi băieţi, dar au adoptat şi o fetiţă cu nevoi speciale din Rusia, micuţa având un defect congenital la inimă şi sindromul Down. Cei doi soţi au luat decizia de a adopta copii cu nevoi speciale pentru că doamna Morse a avut un frate cu nevoi speciale, care a murit în copilărie.

Spre deosebire de România, în ţara vecină, Bulgaria, adopţiile internaţionale sunt posibile.