MENIU

Traian Berbeceanu pleacă de la Prefectura Capitalei după patru luni: „Bucureștenii au dreptul și merită o administrație onestă și performantă”

Traian Berbeceanu

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a transmis un mesaj, joi, după ce PLUS a anunțat că Alin Stoica este persoana care va ocupa această funcție începând de acum ca urmare a negocierii prefecților în coaliția de guvernare.

„Am avut bucuria să întâlnesc aici oameni deosebiți, buni profesioniști dedicați instituției și cetățenilor municipiului București. Împreună, am completat echipa cu alți funcționari la fel de valoroși.

Am trecut cu bine peste provocări grele, cum nu au mai fost, mi-ați arătat implicare și dăruire, rezistență și perseverență.

Doar mulțumită Domniilor Voastre am performat, într-un mandat mult prea scurt pentru cât de multe și importante proiecte am fi vrut să realizăm împreună.

 

Bucureștenii au dreptul și merită o administrație onestă și performantă, iar dumneavoastră puteți să le-o oferiți!

 

Sunt onorat că v-am fost alături, vă mulțumesc că ați fost lângă mine!”, a transmis Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei printr-o Hotărâre de Guvern, în data de 22 octombrie 2020. Berbeceanu l-a înlocuit în funcţie pe Gheorghe Cojanu, protagonist al unei serii de bâlbe și gafe care au premers intrării Capitalei în scenariul roșu, care, tot printr-o hotărâre de guvern, a fost numit în funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Mai multe articole despre:
traian berbeceanu