MENIU

Traian Băsescu a vizionat un apartament - Ce preț are locuința pe care a pus ochii fostul președinte al României

Traian Băsescu

Traian Băsescu este în căutarea unui apartament deoarece este obligat să părăsească locuința primită de la Statul Român. Președintele a vizionat deja una partament dintr-o zonă de lux.

Traian Băsescu vânează apartamente. Fostul președinte a fost surprins azi în Pipera, unde a vizionat o locuință de 200 de mii de euro dintr-un complex rezidențial de lux. Băsescu trebuie să părăsească în curând vila de protocol din Primăverii, după ce instanța a decis că a colaborat cu Securitatea.

Traian Băsescu s-a întâlnit mai întâi cu un reprezentat al dezvoltatorului imobilar, chiar în fața blocului, apoi au mers împreună la un birou de vânzări din cadrul ansamblului. În scurt timp, și-au făcut apariția și doi agenți imobiliari care, după o scurtă discuție, l-au condus pe Traian Băsescu să vadă apartamentul.

Vizita nu a durat mai mult de zece minute. Cel mai probabil Băsescu a ales un apartament spațios tip duplex, cu trei camere, cu terasă sau grădină. Prețul unui astfel de apartament nu trece de 200.000 de euro.

Mai multe articole despre:
traian basescu presedinte apartament