MENIU

Tragedie. Un prim-procuror român și familia sa au murit în urma unui accident în Slovenia

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Flavius Chiş, a decedat, luni, în urma unui accident rutier petrecut pe o autostradă din Slovenia. În accident şi-au mai pierdut viaţa soţia, fiul său, în vârstă de 5 ani, şi soacra acestuia.  

Consiliul Superior al Magistraturii şi-a exprimat, marţi, "profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a domnului Flavius Corneliu Chiş, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate".

"Dumnezeu să-l odihnească!", scrie Consiliul Superior al Magistraturii.

Potrivit presei slovene, accidentul a avut loc în apropiere de Ljubliana, pe autostradă, unde autoturismul în care se afla Falvius Chiş, împreună cu familia sa, a fost izbit de o autocisternă condusă de un şofer care a fugit de la faţa locului şi care este căutat de poliţişti. Conform Direcţiei de Poliţie din Ljubljana, accidentul s-a petrecut, luni, în jurul orei 11.30 (12.30, ora României), în apropiere de Logatec, un oraş situat la sud-vest de Ljubljana.

Autoturismul în care se afla Chiş era oprit pe banda de urgenţă, iar o autocisternă l-a lovit şi l-a proiectat în stâncile de la marginea autostrăzii.

În accident a mai fost implicat un autoturism din România, ai cărui ocupanţi ar fi fost prieteni ai victimelor, care îi însoţeau în vacanţă. Este vorba despre două persoane care au fost rănite. În prezent, relatează MEDIAFAX, acestea se află internate în Slovenia.