MENIU

TRAGEDIE! Un elev de 14 ani A MURIT ÎN CURTEA ŞCOLII

TRAGEDIE! Un elev de 14 ani A MURIT ÎN CURTEA ŞCOLII

Un elev de 14 ani A MURIT ÎN CURTEA ŞCOLII, după ce a căzut în fosa septică. Tragedia s-a produs în localitatea Alunu din judeţul Vâlcea.

Un elev în vârstă de 14 ani, de la o şcoală din localitatea vâlceană Alunu, a murit, vineri la prânz, după ce, într-o pauză, a căzut într-o fosă septică goală de beton, din curtea instituţiei de învăţământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, copilul a ieşit în curtea şcolii şi a ridicat capacul din metal al fosei septice, care era goală, moment în care a alunecat în interiorul acesteia.

Poliţişti şi procurori s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili cum anume a fost posibil ca elevul să moară în timp ce se afla în şcoală.

Băiatul în vârstă de 14 ani era în ultimul an de gimnaziu, la şcoala din satul Colţeşti, comuna vâlceană Alunu.

Şeful Inspectatului Şcolar Judeţean Vâlcea, Ion Gherghinaru, a declarat corespundentului MEDIAFAX că, din informaţiile pe care le-a primit, incidentul în care elevul de clasa a VIII-a, de la şcoala din Alunu, şi-a pierdut viaţa, s-a petrecut în prima pauză, respectiv între orele 8.50 şi 9.00.

Potrivit lui Gherghinaru, copiii se aflau în curte, sub supravegherea cadrelor didactice ale şcolii, iar elevul care şi-a pierdut viaţa, însoţit de cinci sau şase colegi, s-a îndepărtat de ceilalţi copii, a mers în spatele şcolii, acolo unde este amplasată fosa septică, şi a ridicat capacul metalic al acesteia vrând să le arate colegilor că are forţă.

În momentul în care a ridicat capacul, băiatul a alunecat în fosă, iar capacul metalic a căzut peste el.

Mai multe articole despre:
şcoală elev mort