MENIU

Tragedii în serie în județul Suceava. 3 oameni au murit în urma coliziunii dintre TIR-uri și autoturisme

Foto: ISU Bucovina

Tragedie rutieră în județul Suceava. 2 oameni au murit, după coliziunea dintre un TIR și un autoturism. Cele 3 victime au rămas incarcerate, iar 2 au murit înainte de putea fi extrase. Cu câteva ore înainte, tot în județul Suceava și în condiții aproape identice, un alt șofer și-a pierdut viața.

Accidentul s-a produs la Ilișești în zona Cabana Ilișești, informează ISU Suceava. S-au deplasat la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul a trei echipaje SAJ, potrivit Suceava News.

 

Cele trei victime au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale autoturismului, toate inconștiente. Pentru două dintre ele s-a constant decesul înainte de a fi extrase, iar o a treia a fost extrasă si transportată la spital, după ce a fost resuscitată.

Conducătorul autocamionului este monitorizat de către un echipaj SAJ.

 

IPJ SUCEAVA

În jurul orei 18:50, pe DN 17, în afara localității Ilișești a avut loc un accident cu 2 persoana decedate și una rănită grav.

Din primele verificări s-a constatat ca un autoturism în care se aflau trei bărbați (șoferul și doi pasageri) și care circula din direcția Suceava catre Gura Humorului, după o curbă ușoară ar fi pătruns pe contrasens și a lovit frontal o autobasculanta care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, ambele vehicule au părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în zona laterală a acostamentului  care prezintă și diferențiere de nivel.

 

Șoferul autobasculantei, un barbat de 52 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a suferit leziuni ușoare, fără a necesita îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost condus și la unitate medicală pentru prelevare probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând sa se stabilească cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului și sa se dispună procedural prin unitatea de parchet competentă", a transmis IPJ Suceava.

 

Cu câteva ore înainte, ISU Bucovina a intervenit la un accident parcă tras la indigo, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
accident mortal suceava 2 morti un ranit tir