MENIU

TRAGEDIE pe șosele! Un mort și 5 răniți după impactul dintre un microbuz de transport persoane și un TIR. Trafic BLOCAT

Accident rutier

O persoană a murit și alte cinci au fost rănite, în urma unui accident produs în această dimineață pe centura Caransebeș, județul Caraș-Severin, între un microbuz și un TIR. Toate victimele se aflau în microbuz. Potrivit poliției, este vorba despre cetăţeni bulgari.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, Centura ocolitoare a mun. Caransebeș, județul Caraș-Severin, s-a produs un accident rutier, în care un microbuz de transport persoane în care se aflau șoferul și 7 pasageri, a intrat în coliziune din spate cu un TIR.

În urma impactului, o persoană a decedat și încă 5 sunt rănite, toate din microbuz. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, se deviază pe străzi adiacente din oraș", informează Poliția Română.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au fost mobilizate cinci ambulanţe şi autospeciale pentru descarcerare

Toate victimele au fost preluate de echipajele de la Ambulanţă şi SMURD şi primesc îngrijiri medicale, a precizat  ISU Caraş-Severin.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, fiind deviat pe străzi adiacente.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, victimele accidentului sunt cetățeni bulgari.

"Din primele cercetări, un autoturism cu capacitatea 8+1, înmatriculat în Bulgaria, a intrat în coliziune faţă - spate cu semiremorca unui ansamblu de vehicule, înmatriculat tot în Bulgaria. În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei din dreapta - faţă, din autoturismul cu capacitatea 8+1, şi rănirea altor patru pasageri din acelaşi autoturism, toţi cetăţeni bulgari, care au fost transportaţi la spital", a precizat sursa citată.

Ambele autovehicule circulau în direcţia Caransebeş - Lugoj.

Cei doi şoferi, ambii cetăţeni bulgari, au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au arătat că nu au consumat alcool.

Mai multe articole despre:
acccident acciident rutier microbuz tir morti raniti