MENIU

Tragedie pe Dunăre: Trupurile a încă 4 migranți, scoase de pompieri. În total, șase cadavre recuperate

Isu Mehedinti

Pompierii mehedințeni au recuperat, luni seară, trupul unui al șaselea imigrant care s-a înecat, după ce ambarcațiunea în care se afla, alături de alți compatrioți și călăuze sârbe, s-a răsturnat pe 17 aprilie. 

,,Bărbatul este cea de a patra persoană scoasă la mal, în cursul zilei de luni, de către pompierii mehedinţeni”, potrivit comunicatului ISU Mehedinţi. Duminică, pompierii au mai recuperat din apă alte două cadavre, potrivit Realitatea de Mehedinți.

Imigranții sirieni s-au înecat pe 17 aprilie, în timp ce încercau să ajungă ilegal în România cu o barcă. Noua oameni, între care și un cetățean sârb, cel mai probabil călăuza, și-au pierdut viața

În ziua accidentului, 18 persoane s-au înghesuit într-o barcă, cu intenția de a traversa ilegal granița dunăreană, din Serbia în România. Din cauza greutății, ambarcațiunea a luat apă, iar jumătate dintre pasageri au căzut în Dunăre. Polițiștii de frontieră au intervenit rapid, dar n-au mai reușit să-i salveze decât pe cei care au rămas în ambarcațiune.

Mai multe articole despre:
dunare imigranti sirieni morti isu mehedinti