MENIU

Tragedie - O tânără din Iași a fost găsită moartă în cadă - Ea s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la un boiler

Tragedie la Iasi

O tânără de 19 ani a fost găsită fără suflare în baie, de tatăl său. Din primele informații tânăra din Iași a murit intoxicată cu monoxid de carbon, de la boilerul pe lemne care se afla în cameră. 

 Aceasta a intrat pentru a face duș și nu a mai ieșit. Tatăl său și-a dat seama că ceva se întâmplă și a spart ușa. Când a intrat, fiica sa era deja în stop cardio-respirator. Medicii de pe ambulanță chemați de urgență au încercat să o resusciteze însă nu au mai putut să o salveze.

Oamenii legii spun că în baie se afla un boiler care încălzea apa și camera. Acesta funcționa pe lemne și, bănuiesc anchetatorii, tânăra ar fi adormit în cadă și s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. 

Tragicul incident, în care ieșeanca de 19 ani și-a pierdut viața, a avut loc sâmbătă seara, 13 noiembrie 2021. La casa fetei a ajuns de urgență un echipaj SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă efortul lor a fost în zadar. Medicii au declarat decesul. Din primele informații, cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon.

„În cursul nopții trecute, sâmbătă, 13 noiembrie 2021, un echipaj SMURD a fost prezent în comuna Dumești, județul Iași. Solicitarea a fost făcută la o tânără de 19 ani, aflată în stop cardio-respirator. Fata era în baie, încălzită cu sobă. Din păcate, echipajul care a ajuns la fața locului a declarat decesul. Cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Mai multe articole despre:
iasi tanara monoxid de carbon a murit