MENIU

Tragedie. A murit alături de fiul său mic, într-un accident, iar celalat fiu de 3 ani a rămas orfan

Gabriela Teodorescu se întorcea duminică de pe litoral când în dreptul localităţii eforie a fost implicată într-un carambol provocat de şoferul imprudent de pe un microbuz. Tânăra a fost transportată în comă la spitalul din Constanţa. Ea a pierdut astăzi dimineaţă lupta cu moarte, scrie Adevarul. 

Nici zecile de gălăţeni şi constănţeni care au fost impresionaţi de drama tinerei şi au donat sânge, nici eforturile medicilor de la Spitalul de Urgenţă din Constanţa de a o salva, nici chiar rugăciunile înălţate de apropiaţii Gabrielei nu au fost suficiente. După o noapte grea, în care a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii, tânăra de doar 31 de ani s-a stins în această dimineaţă, lăsând în urmă un copil de doar 3 ani şi o familie îndurerată. Drama acestei familii este cu atât mai mare cu cât în accidentul de la Eforie şi-a pierdut viaţa şi Erik, fiul cel mic al Gabrielei. 

Teribilul accident s-a petrecut week-end-ul trecut, între localităţile Eforie Sud şi Eforie Nord. Tânăra Gabriela era în maşină cu trei copii, dintre care doi erau ai ei. Neatenţia unui şofer de microbuz a dus la o adevărată tragedie. În încercarea de evita impactul cu un autovehicul din faţa sa, şoferul imprudent a intrat pe contrasens, a lovit o altă maşină, care a ricoşat, la rândul ei în autovehiculul condus de gălăţeancă.

Impactul a fost extrem de violent, atât tânăra cât şi cei trei copii fiind răniţi grav. Pentru cel mai mic dintre ocupanţii autoturismului, medicii de la SMURD nu au mai putut face nimic. În stare gravă a ajuns la spital şi Gabriela, tânăra din Galaţi, care astăzi a decedatl.