MENIU

Tragedie într-un parc de distracții. O adolescentă a murit, iar alți 2 copii au fost răniți după o cursă într-un carusel – FOTO

Sursa foto: Twitter

O adolescentă de 14 ani din Danemarca a murit, iar alți doi copii au fost răniți după ce caruselul în care se aflau s-a defectat. Accidentul a avut loc într-un parc din Copenhaga.

Conform presei locale, o parte din vagonul din spate al caruselului s-a desprins. Un martor a declarat că a auzit o bubuitură puternică în momentul în care incidentul a avut loc, scrie BBC.

„Partea din spate s-a rupt şi atârna în spatele trenului”, a declarat Henrik Ragborg Olsen pentru TV2.

Parcul a fost temporar închis, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia. 

Roller coaster-ul, care are o lungime de 400 de metri, este numit Cobra și atinge viteze de până la 70 km/h, potrivit site-ului oficial al parcului.

Accidentul de joi nu este primul de acest tip. În 2008, la scurt timp după inaugurarea parcului, un vagon s-a desprins din roller coaster, iar incidentul s-a soldat cu patru răniţi.

20 de copii răniți după o cursă în caruselul groazei

Un incident dramatic a avut loc în Italia. 20 de copii au fost răniți după ce un carusel s-a răsturnat în timpul zborului.

20 de copii au fost răniți după ce un carusel din Italia s-a răsturnat în timpul zborului. Incidentul a avut loc în timpul unui festival dintr-o comună aflată în apropiere de Napoli.

Unul dintre copiii care se afla în carusel a avut nevoie de internare în spital.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și au oferit îngrijiri la fața locului.

Poliția locală a deschis o anchetă, iar din primele informații ar fi vorba despre o defecțiune a caruselului.