MENIU

Tragedie înspăimântătoare: preot, găsit spânzurat. Prima ipoteză a poliţiei din Sălaj

O întreagă comunitate din Şimleu Silvaniei este șocată de un gest extrem comis de un preot reformat.

Un preot reformat din Şimleu Silvaniei, Mike Zoltan a fost gasit luni dimineaţa în jurul orei 10.00 spânzurat într-o anexă a gospodăriei sale. Poliţia a deschis un dosar pentru moarte violentă.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă care a executat timp de 40 de minute manevrele de resuscitare, dar în zadar. Trupul preotului a fost transportat la morga spitalului din Zalău pentru investigaţii, informează Graiul Sălajului. 

Potrivit protopopului din Şimleul Silvaniei, preotul Bogdan Szobolscs: "Mike Zoltan era preot la Biserica Reformata din Simleu de peste 25 de ani. Inainte sa vina preot in Simleu a mai fost preot cativa ani in localitatea Uileacu Simelului. Preotul Mike Zoltan este casatori, are trei copii mari, sotia lui este profesoara in Simleu. Nu am cuvinte sa exprim durerea. Era un preot bun foarte muncitor si iubitor de oameni. Nu pot sa imi explic ce la impins sa faca gestul acesta. De dimineata ma tot gandesc ce la facut sa decurga la asemenea gest. Nu avea probleme de familie. Ne vom ruga pentru familie sa primeasca mangaierea Domnului si indemn pe toata lumea sa se roage pentru familie."

Mai multe articole despre:
preot anchetă sinucidere preot reformat mike zoltan