MENIU

Tragedie în Maramureş: un jurist de 31 de ani a murit. A căzut secerat la petrecerea de Halloween

În dimineața de joi, 3 noiembrie, Alin, tânărul care a leșinat într-unul dintre cluburile din Baia Mare la petrecerea de Halloween, a decedat. Avea 31 de ani și lucra de aproximativ 5 ani la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș ca jurist.

Trăia singur de ani buni, fiind divorțat de soție, dar avea o situație materială bună. Mergea zilnic la sală, fiind obsedat de sport, dar fuma destul de mult.

Aceiași colegi mai spun că tânărul obișnuia să-și administreze suplimente alimentare pentru a-și crește masa musculară, scrie Jurnal MM.

La petrecerea la care a participat la finele săptămânii trecute, tânărul ar fi amestecat energizante, alcool și, probabil, și substanțe interzise care i-au fost fatale. El a căzut secerat în club și, în ciuda eforturilor depuse de medicii chemați să intervină, șansele lui de revenire au fost minime spre zero.

Bărbatul era internat la Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare și era ținut în viață de aparate. În toată această perioadă, medicii au fost rezervați în ceea ce privește șansele lui, dar colegii care îl apreciau s-au rugat în permanență pentru o minune dată fiind vârsta lui și condiția fizică de invidiat.

Din păcate nici eforturile medicilor și nici rugăciunile colegilor nu l-au mai putut ajuta pe Alin.

Mai multe articole despre:
Halloween jurist petrecere halloween