MENIU

Tragedie în lumea muzicii: Un talent promițător a murit într-un accident, la numai 32 de ani

Violonistul Gabriel Stângău a murit într-un accident. Foto:ziarmm

 O tragedie a șocat localitatea Dumbrăvița, Maramureș, la auzul veștii unui accident mortal cu ATV-ul. În urma cercetărilor, s-a constatat că victima accidentului era nimeni altul decât talentatul violonist Gabriel Stângău, originar din Borșa. Artistul locuia în Baia Mare, conform informațiilor prezentate pe pagina sa de Facebook, iar în urmă cu doar trei zile împlinise vârsta de 32 de ani. 

”Astăzi, 17 februarie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Dumbrăvița.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului. În cauză, polițiștii continuă cercetările”, a transmis IPJ Maramureș, citat de presa locală.

Alertă pentru utilizatorii WhatsApp: Unele telefoane nu vor mai putea accesa aplicația de la sfârșitul lunii. Lista completă a dispozitivelor

Mai multe articole despre:
accident violonist atv artist ipj maramures