MENIU

Tragedie în lumea fotbalului! Un mare jucător a decedat într-un accident rutier la doar 35 de ani

Jose Antonio Reyes (35 ani), fost fotbalist la Sevilla, Real Madrid, Arsenal și Atletico a decedat în urma unui accident rutier, astăzi, 1 iunie.

Jose Antonio Reyes. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Twitter a celor de la Sevilla: ”Nu puteam da o veste mai proastă. Jose Antonio Reyes a murit într-un accident rutier. Odihnește-te în pace!”

Vestea că fostul star de la FC Sevilla si Arsenal Londra a murit a fost confirmară de reprezentanții clubului Sevilla pe contul de Twitter. „Nu puteam să confirmăm vești mai rele de atât. Iubitul star de la Sevilla, Jose Antonio Reyes, a murit în urma unui accident rutier. Odihnește-te în pace”, au scris cei de la Sevilla pe contul de socializare. În acest moment nu există informații despre circumstanțele în care s-a produs accidentul care i-a provocat moartea fotbalistului.

Jose Antonio Reyes a fost un fotbalist extrem de apreciat, el evoluând pentru echipe precum Arsenal Londra, FC Sevilla, Real Madrid, Benfica și Atletico Madrid. Fotbalistul a strâns 21 de selecții pentru Naționala Spaniei și a reușit să câștige de cinci ori Europa League, Supercupa Europei și Premier League. 

Mai multe articole despre:
fotbal deces tragedie Jose Antonio Reyes