MENIU

Tragedie în Gorj: o familie întreagă a murit după ce s-a infectat cu Covid

Tragedie în Gorj: o familie întreagă a murit după ce s-a infectat cu Covid

Tragedie într-o familie din Gorj. Toți membrii familiei, ambii părinți și fiul lor, au fost uciși de COVID-19. Aceștia au fost duși la spital, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. 

Tragedie în comuna gorjeană Văgiulești! Un inginer, în vârstă de 58 de ani, angajat în cadrul Complexului Energetic Oltenia și părinții săi, au decedat în numai o săptămână, după ce au fost confirmați ca fiind infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit gorjonline.ro, mai întâi au murit cei mai în vârstă, soț și soție, ambii pensionari care au fost internați în spital după ce a fost depistați cu COVID-19. Bătrânul, în vârstă de 81 de ani, a decedat din cauza complicațiilor și a altor afecțiuni, iar soția sa, de 79 de ani, a murit la numai două zile distanță, chiar în ziua în care soțul său era înmormântat.

Fiul celor doi, angajat la Complexul Energetic Oltenia, a fost și el confirmat pozitiv și a decedat la o săptămână după moartea părinților. Ancheta epidemiologică a stabilit că inginerul, în vârstă de 58 de ani, ar fi transmis virusul și părinților.

Culmea este că bărbatul nu locuia împreună cu părinții și îi vizitat tot mai rar, tocmai de teamă de a nu le transmite virusul.