MENIU

Tragedie în familia unui primar din Iași. În câteva zile și-a pierdut soția și tatăl

Tragedie fără margini

Un primar din județul Iași trăiește un adevărat coșmar: într-o singură săptămână și-a pierdut atât soția, cât și tatăl. Cele două morți sunt învăluite în mister.

De o săptămâna, viața primarului din comună Butea s-a schimbat radical. La început de mandat, cu o familie frumoasă, Anton Anti a vrut să vina în ajutorul comunității din Butea și să preia frâiele comunei.

A vrut să ajute localnicii din zonă și soartă părea să fie de partea lui. Primarul avea o familie frumoasă, mulți prieteni și mulți apropiați. Nimeni nu credea că o asemenea tragedie se poate abate peste familia edilului și nimeni nu înțelege de ce.

Ieri s-a împlinit o săptămâna de când primarul comunei Butea, Anton Anti și-a pierdut tatăl și soția. Pentru familia Anti, moartea celor doi a fost și este învăluită în mister, potrivit bzi.ro.

O zi din viață primarului nu va putea fi uitată niciodată. Totul părea o zi că oricare altă, însă urmă să primească o lovitură cumplită. Soția edilului a început să se simtă rău, în timpul unei petreceri. Atunci, ar fi leșinat. În scurt timp Anton Anti și-a luat soția și a plecat spre casă. Odată ajunsă i s-a făcut rău iar și a leșinat încă o data. Luiza Anti, în vârstă de 28 de ani a fost transporatata la spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

Din acel moment al săptămânii trecute s-a declanșat o cursă pentru viață. Soția edilului a fost diagnosticată cu colecistită și băgată direct în operație. La scurt timp, în urmă analizelor efectuate, medicii au descoperit o substanță foarte toxică în sânge.

Lunea trecută, tatăl edilului s-a stins, iar rezultatele analizelor arată că a murit din cauza unei intoxicații cu etilenglicol. Aceeași subtanta s-a găsit și în sângele soției primarului, care a intrat în comă. Cum au ajuns însă cei doi în această situație este greu de spus.

Mai multe articole despre:
primar primar Iaşi